Hye!!! welcome to my blog AEROY69 :D

Monday, 24 June 2013

SALAMMMMM
ISI BLOG AKU HANYA ISI DARI HATI AKU SAJA,TIADA APA2 POM YANG BOLEH DIJADIKAN TAULADAN,,HAHA,,KADANG2 TUH,ADA LA JUGAK CIKIT,TAPI X BRAPO NOK BNYOK ALAH MANO LA,,BNYOK HOK X TAHU GAPO DARI HOK PENTING TUH,,,HUMMMMMMMMM

Selama ini kita sering merasakn bahawa diri kita sudah pandai dari segi pelbagai ilmu dan cukup berpengalaman dalam hidup tetapi apabila Allah SWT menemukan kita dengan orang-orang yang lebih baik dan pandai dari kita, pada masa itulah kita akan mula mengetahui kelemahan diri sendiri..itu tandanya Allah masih sayangkn kita kerana mahukan setiap hambaNya sentiasa merendahkan diri dan tawadhu' bukan ujub,riak & takabbur dengan pinjam pinjamanNya..banyakkan bertaubat kepada Allah & menjiwai jiwa hamba yang sebenar!
Ada yang suka sangat bahan & sindir orang lain ...tak kisah la di facebook atau secara hadapan...tetapi percayalah diaorang fikir diaorang dah cukup laxer..percayalah jap g kalau kita bahan dan sindir balik confirm diaorang sentap dan touching dalam diam....( Pengajarannya : Jangan fikir kita je reti laxer dan hati kering...orang lain pon reti laxer dan hati orang kita bukan boleh baca kering ke tak...may be orang tak nak bahan kita balik sebab orang tau kita tu hati kecik & cepat terasa...sebab tu orang layankan je bila kita bahan & sindir dalam alam cyber ni atau depan2... nak bergaduh ni mudah je...tapi best sangat ke bergaduh kalau umur kita ni masing-masing dah tua tua bangka..bukan budak budak lagi kot nak buat perangai macam budak budak baru nak membesar.

hummmmm ambo kato doh,,x tahu gapo nok doh nie,,haha

No comments:

Post a Comment