Hye!!! welcome to my blog AEROY69 :D

Tuesday, 11 September 2012

PANAS3 DUIT BARU





DUIT KERTAS RINGGIT MALAYSIA
duit kertas pon kena hentam..cait..malas nak hurai..kalo teringin nak taw huraian mengarut tuh pi
cari sendiri..
RM1 sebelum Eksklusif : Simbol Illuminati Pada Duit Kertas Malaysia\\
RM1 selepas Eksklusif : Simbol Illuminati Pada Duit Kertas Malaysia


DESIGN SYILING BARU 
syiling baru keluar pon kena..kononnya ada lambang bendera Israel..walaupon aku benci syiling baru sebab takleh guna masuk mesin basuh baju and vending machine beli air, aku takkan amik bab ahh benda2 camni..duit kott..sape tak nak..

wtf? *geleng kapla



LIRIK LAGU
lirik lagu ni banyak yang jadi isu.paling femes lady gaga..lantak ah aku bukan layan pon lagu dia.. tapi yang tak syok tuh lagu Bruno Mars-It Will Rain katanya haram..what??

Syesly aku dengar lagu english bukan nak hayati ponn lyric tuhhh...
lagipon aku bukan pandai english sangat ponnn...

WALL FACEBOOK=DINDING RATAPAN YAHUDI
Kenapa di Facebook mempunyai Wall (Dinding/Tembok)? Karena pemiliknya -Mark Zuckerberg- adalah orang Yahudi – walau kabar terakhir dia mengproklamirkan diri sebagai atheis-, (mungkin) terinspirasi dari salah satu tempat suci Yahudi di Yerusalem yang bernama Tembok Ratapan. Dimana kaum Yahudi melakukan ritual ibadah dengan berdoa dan meratapi dosa-dosa mereka dengan penuh penyesalan. Selain mengucapkan doa-doa mereka, orang Yahudi juga meletakkan doa mereka yang ditulis pada sepotong kertas yang disisipkan pada celah-celah dinding itu. Itulah (mungkin) inspirasi Facebook Wall, untuk curhat, dan sebagainya.

Ni keratan article yang aku terbaca..syesly apa neraka kah ini?? facebook, facebook arr social network site..dinding jadah tu dinding arr..apehal nak kaitan pulak..gila tol..rajin betol depa wat kajian mendalam hubung kaitkan semua benda..


COCA-COLA
pasal nie memang tak leh belah...hoih taw la coca cola ni minuman yang tak berapa berkhasiat tapi agak-agak lah..hish bila baca benda nie aku bukan takat geleng kepala..headbanging terosss..LOL

apepon aku tak percaya dengan maksud tersirat nie.. 


Samelah macam boikot barangan Yahudi tuh..bape kerat je betul2 boikot..sekarang ni dah sunyi sikit pasai boikot tu..seumur hidup ke hampa sanggup boikot..bukanla aku nak kata aku sokong Yahudi tapi takdak masa okay aku nak boikot..rajin plak hampa bawak list brand yang kena boikot tiap kali shopping.camtu?

Senang kata..jangan dok pikir lebih2 sangat..boleh sesat kalo kita tak tahu secara mendalam...so daripada dok kesah dengan maksud tersirat benda2 ni baik wat derk je..benda-benda macam nie takkan melemahkan aqidah dan iman aku lah..aku tulis entry ni sebab aku geram sangat dengan isu-isu macam nie..jangan sampai one day sambal belacan kegeraman kita dikaitkan dengan freemason iluminati jadah tu plak..oh makanan kegemaran moyang dajal suatu tika dulu..hurmm gitu rupanya.bye~